Annoying

Aku tak tahu korang sependapat dengan aku ke tak. Dan aku tak pastilah kalau aku seorang je yang rasa benda ni. Macam aku pernah tulis sebelum ni, sometimes naluri keibuan aku ni terlebih sensitif. 

Oleh kerana aku tak boleh nak share benda ni secara terbuka sebab TAK NAK ADA HATI YANG TERLUKA atau perasaan sesiapa yang tersinggung, jadi aku tulis kat sini dengan harapan "mereka" yang berkenaan tu tak jumpa blog ni, tak baca post ni dan tak hentam aku kat parking lot ke apa. 

Aku pun dah lama perhatikan benda ni. Sebenarnya tak penting mana pun, cuma aku rasa aku kena juga tulis pasal benda ni sebab aku dah tak boleh simpan sorang2 dalam hati.

Bagi aku, perempuan yang suka menunjuk-nunjuk yang dia pandai jaga anak adalah sangat annoying...!

Ya, macam dia seorang je ada anak, 
dia seorang je pandai jaga anak
anak dia je pandai
anak dia je paling cantik comel baik bijak
anak dia je tak pernah demam tak pernah sakit sebab sejak kecik dia bagi anak dia susu badan
dan bla bla bla bla.. 

Lebih annoying lagi, bila dia selalu berlagak depan kawan-kawan dia kononnya dia memang seorang ibu yang PERFECT..! Kawan-kawan dia tu pula adalah kawan2 perempuan dia yang belum ada anak atau belum kahwin..!

Annoying ke tak..? 




Share:

1 comment: