Sejarah Tercipta | Karya Pertama Aku Diterbitkan

Macam mana wajah baru blog aku ni..? Okey ke..? hehehehehe.. Kalau ikutkan aku tak berapa minat pun colour soft pink macam ni tapi disebabkan header yang aku dah upah orang buatkan ni memang colour ala-ala pink-purple kan, terpaksa la juga aku pilih theme colour pink sebab colour purple dah selalu sangat dengan aku. Sinonim sangat. Kalau asyik purple je, nanti orang bosan dengan aku.. hikksss..! 

So, hadap je lah blog tema pink aku ni.. auuwwww...!!
Sampai nanti aku dapat header baru, InsyaAllah bertukar tema lagi.. nanti lah.. bila rajin sikit.

Ni aku nak bagitahu, surat-surat yang aku hantar ke Studio Anai-Anai untuk menyertai Surat-Surat Cinta Yang Tak Tersampaikan Lagi tu rupa-rupanya diterima. Alhamdulillah. Aku buat 7 pucuk surat tapi aku hantar 4 pucuk surat je dan semuanya diterima dan sudi diterbitkan. Aku punya terharu, tak boleh nak explain macam mana. Mengalir airmata woii..!!

hahahahahaa.. lolss.. :p

Maklumlah pertama kali karya aku diterima walaupun cuma surat-surat cinta merepek je kan.. tapi aku bangga tau..! Tak kira la korang nak kata poyo ke apa.. tapi ni aku kongsi kegembiraan aku, harap-harap ada lah yang sudi nak menyambutnya.. :)


Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) tahun ni dah nak menutup tirai dah pun, aku belum sempat ke sana. Ingat esok nak pergilah jenguk PBAKL, harap-harap dapatlah hasil "tangkapan" yang baik-baik buat memenuhkan nafsu membaca aku. Dah kumpul duit siap-siap sejak Januari lepas.. hehehehehe..!


Jom...! siapa nak teman aku gi PBAKL esok, roger-roger lah.. :p

akhirnyaaaaa..!! selangkah mengapai impian.. :)

Aku malu nak kempen lebih-lebih suruh korang beli naskhah Surat-Surat Cinta Yang Tak Tersampaikan Lagi ni sebab dalam naskhah ni ada 53 pucuk surat, yang aku tulis cuma 4 pucuk surat je. Yang lain-lain tu dari penulis lain la. Semua hebat-hebat dan surat mereka pun dasyat-dasyat.

Korang beli la weh naskhah ni, sure puas hati. Buat bacaan santai-santai je. Support la aku.. hahahahaha.. walaupun aku tak dapat sen pun daripada jualan naskhah ni, tapi kalau naskhah ni terjual dengan larisnya, boleh la aku tumpang kembang hidung kembang punggung.. kehh kehh kehh.. Support la penulis-penulis baru nak up macam aku.. kalau sudi la..

*taip ni sambil tutup muka
*ya, taip pakai bibir...!! ko mampooooo..!! :p

Okey, gi beli tau..! beli la..! murah je.. RM20 kalau tak silap.. hehehehee.. :)
Kat PBAKL ada pakej-pakej pula lagi, 3 buku RM50 rasanya.. korang beli la.. beli la.. beli la.. *merayu-rayu sambil meleleh airmata air hidung* yang tak dapat gi PBAKL tu beli by online pun boleh..!

Kat sini aku ada kongsi link facebook Studio Anai-Anai
Contact diaorang kalau nak beli online eh.. :)

TQ korang...!! siapa-siapa yang support dan bagi kata-kata semangat kat aku hari tu, thanks tau..! korang memang thorbaaaikkkkkk.... muahhh manyakkk..!! :)










Share:

4 comments:

  1. Wah.. tahniah. org kg dh tau blm ni? Heheh.
    Btw anniversary kitorg dh dekat.
    rasa nk bg surat cinta la pulak. Xpnah buat.
    Tp xreti nk mengayat.
    Tetiba rasa nk cedok idea dlm tu.
    Boleh kan kan kan..

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Proud of you...

    ReplyDelete
  3. wawawawaa...kemain ..good job..! keep it up..

    ReplyDelete
  4. bangganya ada penulis sudi komen kat blog sayaaaaaa

    ReplyDelete