Telah Aku Serahkan Hati Ini Untuk Kau Pegang

Untuk masa depan yang tidak pernah menjanjikan..
Untuk angan-angan yang tinggi telah kita gantungkan..
Dan.. untuk cerita-cerita cinta yang selalu kita lagukan..

Telah aku serahkan hati ini untuk kau pegang.. 

Biar kata-kata ini tidak pernah kau faham..
Atau bisik-bisik rindu yang tak akan pernah kau dengar..
Aku tetap bertahan
Akan tetap bertahan..
Biar relai nyawa dan badan.. tetap kukuh aku pasungkan.. kerana.. 

Telah aku serahkan hati ini untuk kau pegang..

selamanya..

AimNub
02.02.2017

...

Share:

6 comments:

  1. Salam Ain.... Best baca entri ni... paling win ayat last tu

    Telah aku serahkan hati ini untuk kau pegang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehee.. tQ Bonde..
      jemput singgah lagi nanti.. :)

      ...

      Delete
  2. tolong tulis novel plsss.. atau buku ala langit vanila itu. plsssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala CPI ni.. hahahahaaa..
      titeww tak pandai laa nak tulis2 novel.. merapu je pandai.. huhuhuuu..

      *rasa nak lempang tak..? sila kan.... hahahahahaa..*

      :p

      ...

      Delete
  3. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete