shopback.my | Beli Buku Secara Online Dan Dapat Cashback Sebagai Ganjaran !

Lama aku tak buat review buku dan novel yang aku baca sekarang ni kan. Bukanlah aku tak membaca buku dah sekarang, cuma nak buat review tu yang asyik bertangguh je. Kalau ikutkan banyak juga buku yang best aku baru habis baca dan tak sabar nak kongsi dengan korang. Tapi tunggu roh rajin kembali eh. Mohon bertabahlah dengan kekurangan kerajinan keakuan ini.. hahahahaha..! :p

Nak beli novel atau buku ni bukan susah macam dulu, nak kena pergi kedai buku dan kadang-kala dah susah-susah pergi tu buku yang kita nak pula tak ada dijual atau habis stock. Memang menyirap rasa kan? Lepas tu mula la main tangkap muat je, beli buku yang kita tak nak beli pun sebenarnya. End up berhabuk je buku tu atas rak sebab tak dibaca. Kan membazir tu..!

SHOPBACK MALAYSIA : The Smarter Way To Shop

Shopback Malaysia Bantu Anda Berjimat Dengan Shopping Online

Baru-baru ni aku jumpa jalan penyelesaian paling awesome nak elak membazir beli buku. Caranya mudah je..! Beli secara online di Shopback. Sudahlah mudah dan pantas, dapat diskaun banyak, tak payah susah nak kena pergi kedai buku, jimat duit parking, jimat masa, jimat tenaga dan paling best kita boleh DAPAT DUIT BALIK sebagai ganjaran sebab shopping dengan Shopback. Best giler..! Keluar duit, lepas tu duit masuk balik. Boleh la shopping buku lain pula.. yeaaahh.. :)

Shopback hanya untuk shopping baju, make up dan peralatan rumah..? Ehh.. siapa kataaaa lagu tu..? (intonasi ala Mok Cun). Shopback ni satu platform untuk kita shopping online APA SAHAJA. Semua barang kelengkapan ada tau.. bukan baju, handbag, kasut je. Semua ada u ollss..! Jom usha website Shopback ni. Jangan lupa register siap-siap tau..! Klik ni :


Book Depository | Beli Buku Di Hujung Jari

Dekat website Shopback ni ada satu part yang menjadi kesukaan aku. Iaitu Shopback punya kedai buku..! Macam masuk kedai buku MPH ke Popular ke, macam-macam buku ada. Kalau takut rambang mata, u olls boleh pilih ikut kategori macam Best Books Ever, Book Club Classic, Books On Screen, Top Books For 2017 dan macam-macam kategori lagi la. Lepas pilih kategori, u olls boleh baca details pasal buku tu, sinopsis dan review pembaca juga. Best kan..! :)

Langkah 1 : Klik link ni https://www.shopback.my/book-depository lepas tu klik GET DEAL


Langkah 2 : Sebelum membeli-belah sampai lupa diri. Sila SIGN UP dulu tau. Simple je step nak sign up. Lepas tu boleh la pilih kategori buku yang u olls berkenan, pilih buku yang nak beli, kalau nak baca details pasal buku tu klik la pada gambar cover buku.

Bila confirm nak beli klik pada ADD TO BASKET dan seterusnya macam biasa la shopping online kan, kena klik CHECK OUT, isi maklumat diri, buat bayaran secara online dan kemudian zasssssssssss buku sampai depan pintu. Hahahahaha.. :)


BookCafe | Pilihan Buku Bahasa Melayu Terbaik

Kalau aku memang lebih teruja nak baca buku bahasa melayu lah ye. Maklumlah, english tak berapa fasih ni.. hehehehehe. Jadi kalau nak pilihan buku-buku berbahasa melayu yang mantop tip top, sila lah ke website BookCafe.com.my ni. Boleh jadi gila kalau lama-lama kat website ni sebab juling mata oiii...!

Ada berpuluh-puluh syarikat penerbitan di BookCafe antaranya PTS, Terfaktab, Fixi, Skuad Misi, Lejen Press, Karya Bistari, ITBM dan banyak lagi. Kategori buku pilihan pun ada beratus-ratus tau, daripada novel, travelog, buku agama, buku kanak-kanak, buku resipi sampai ke buku motivasi dan buku panduan pun semua ada. U olls pilih sahaja lah yang mana suka.

Jangan lupa, beli buku secara online di Shopback BookCafe ni, u olls akan dapat pulangan duit semula tau sebagai ganjaran. Memang jimat dan power..! :)




Cara nak membeli di BookCafe ni pun lebih kurang macam Book Depository tadi. Simple je, klik-klik dah terus boleh dapat buku. Lepas beberapa jam, dapat pula pulangan duit balik sebagai ganjaran Shopback kepada kita yang setia membeli dengan dia. Perrgghh..! syok betul zaman canggih bila semua di hujung jari.. kan.. :)

Shopping Online Lebih Mudah Dan Jimat

Selain buku, of course la u olls boleh juga shopping benda-benda lain kat Shopback tu. Macam aku bagitahu tadi, segala macam benda ada. U olls SERACH je barang apa u olls nak, untung-untung dapat beli dengan harga giler murah tau..! Jangan lupa selalu update promosi-promosi terbaru daripada Shopback. Nak travel dan booking hotel pun boleh okeh.

pelbagai jenama produk boleh di pilih di Shopback

Nak dapatkan vouchers, discount code dan coupons terbaru dari LAZADA voucher, u olls klik sini eh:


contoh paparan vouchers dan discounts code dari LAZADA

Okey, dah panjang lebar aku explain pasal shopping online kat Shopback ni. Mula-mula aku pun macam tak percaya macam mana mungkin kalau kita shopping tapi lepas tu dapat duit balik kan, macam tak logik. Tapi kalau kita tengok benda ni secara menyeluruh dan faham konsep yang digunakan oleh Shopback ni, tentu kita yakin memang menguntungkan kita sebagai pengguna bila ada platform macam Shopback ni.

Zaman sekarang pun memang dah jadi satu kebiasaan semua benda dibuat secara online terutama shopping. Dunia di hujung jari dan jimatkan masa anda yang seperti emas tu. Kalau kita boleh dapatkan barang yang dihajati dengan cara lebih mudah, lebih jimat, lebih selamat dan lebih menguntungkan, then why not kan..? :)

Enjoyssssss shopping..!

Maklumat lanjut tentang Shopback boleh tonton video ni :





...

Share:

7 comments:

  1. Replies
    1. kannn.. untung sangat.. :)
      dapat duit lepas shopping.. hehehehee..

      ...

      Delete
  2. Dah register lama dah...dapat duit balik, then dapat juga harga murah...memang berbaloi-baloi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ain masih meninjau-ninjau lagi. Basket dah penuh dah bila dah pilih betul2 nanti baru bayar.. hehhehehee.. :)

      ...

      Delete
  3. memang terbaik...aRz pun dah mula gunakan shopback dan ajak rakan-rakan sign up dapat reward dari shopback nanti shopping lagi muahaha bestnya

    ReplyDelete
  4. Bookcase Ada yg buktinya jd adaptasi Tu ke

    ReplyDelete
  5. mya baru je tahu pasal shopback ni, lepas ni bolehlah mya window shopping dulu..

    ReplyDelete