Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Salah seorang blogger hebat yang masih muda tapi sangat aku kagumi adalah adik Sayidah Napisah ni. Suka membantu, tak kedekut ilmu, senang di bawa bergurau dan boleh sembang apa sahaja topik dengan dia. Alhamdulillah baru-baru ni dia buat segmen untuk blogger sebab blog dia dah cecah 7 juta page viewers..!! Gilerrrrr arr ini budak.. hahahahaa.. 7 juta tau..! 7 dengan 6 sifar di belakang. Hahahahahaa.. :)

Tumpang bangga dan happy untuk dia. Jadi aku pun tak nak ketinggalan la join segmen dia ni kan. Padahal aku jarang la nak join segmen ke giveaway ke tapi sebab adik Sayidah ni punya pasal, kita bikin gila juga sekali-sekala. Join segmen dia lagipun senang sangat syarat yang ditetapkan. Rugi siapa tak join. 


Okey, dia minta komen pasal blog dia sama ada yang baik atau yang buruk. Wahh..! terus roh pengkritik meresap ke dalam diriku.. hahahahaa..! Memang best nak kritik blog orang kan. Ada je yang tak kena dek mata kita. Tapi cuba bertenang sejenak. Tarik nafas dan hembus perlahan-lahan. 

Bagi aku, tak ada apa komen negatif nak diberikan untuk blog yang dah cecah 7 juta viewers tu okehh..! tak berani ahkak nak komen apa-apa dik.. maklumlah blog ahkak ni sedu-sedan, baru nak lari kura-kura (100k lebih je baru.. sedeeehhhh..!!) hahahahaha.. 

Jadi akak nak share pasal kebaikan blog Sayidah Napisah ni je lah, yang mungkin ramai tak perasaan. Antaranya : 

1.  Rajin gila update..! Sehari kadang sampai lebih dua entry dia update. Memang patutlah jadi blogger yang di contohi. RAJIN ye keywords nya.. :)

2.  Selalu share pasal ilmu dan tips-tips berguna yang secara sempoi. Tazkirah dan soal jawab agama pun ada. Kadang tu benda simple je yang kita rasa macam dah tahu, tapi bila baca kat blog dia terus rasa refresh balik.

3.  Orangnya baik. Aku dah pernah jumpa in person dan selalu sembang kat group whatsapp. Langsung tak sombong. Selalu support each others. Suka bergurau walaupun kadang-kadang lawak hambar je.. hahahahaha.. tapi kalau aku buat lawak hambar pun dia sudi nak gelak. Ahkak terharu dik..! :p

Tu je lah dulu 3 komen aku pasal adik Sayidah Napisah yang biasa aku panggil KC ni. Nak tahu KC tu stand for what, korang kena follow FB, IG dan channel Youtube dia. Kami geng-geng AFBdotmy memang suka pekena dia sebab dia kalis gurau. Jenis tak mudah ambil hati dan tak emo macam aku.. hikkssss..! Kadang memang rasa dia lebih matang daripada aku walaupun beza umur jauuuuhhhh gila. But what to do kan, aku memang jiwa muda selalu. Ok bye..! :p

KC,
Akak nak ucapkan TAHNIAH sebab viewers dah cecah 7 juta lebih sekarang ni. Teruskan usaha, jangan toleh belakang lagi. Keep it up dan teruskan jadi diri sendiri. Ada ramai blogger hebat kat Malaysia ni dan KC adalah salah seorang daripada mereka. Percaya kepada diri sendiri okey. Akak doakan KC terus berjaya dan terus menjadi inspirasi kepada semua. 

Take care sis. I love you.

:)


Siapa nak join segmen adik KC ni, sila klik banner yang cantik gambar bunga-bunga tu ye..! Kalau terpilih nanti blog anda akan diletakkan dalam bloglist adik KC ni untuk tempoh yang lama. Peluang keemasan untuk naikkan viewers blog kita. Dan lagi, kalau bertuah lagi akan dapat HADIAH RM10 pula lagi. Yabedaa bedoooo...! Cepat join tau..! Tarikh tutup 5 JULAI 2018 


...

Share:

3 comments:

  1. tak pernah lagi jumpa in person tapi baca blog dengan socmed dia, boleh agak la orangnya macam mana. Goodluck kak :D

    ReplyDelete
  2. power KC dah cecah 7m views. lama x menyembang dengan dia..

    ReplyDelete
  3. Singgah melawat dari GA yang sama. Good luck. :)

    https://dindamaisarra.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete