Giveaway Merdeka 2019

Setelah sekian lama tak join giveaway daripada sahabat-sahabat blogger, hari ni kita try luck dengan join salah satu giveaway yang sangat mudah penyertaannya. Tapi hadiah nampak menarik sebab tudung bawal tu bidang 50"- 60" memang aku suka. InsyaAllah kalau ada rezeki dapatlah aku hadiah yang di tawarkan tapi kalau tak ada rezeki pun yang penting dapat tambah kenalan dan eratkan ukhwah. Alhamdulillah.

Jom join sama-sama. Tarikh tutup 9 September 2019 tau.

Giveaway Merdeka 2019 by Blog Huhahuhajerr 

Macam biasa, klik banner ni untuk join giveaway ni ok.

Blog huhahuhajerr, sahabat blogger, giveaway merdeka, giveaway 2019
Giveaway Merdeka 2019

Syarat-Syarat Penyertaan :

1.  Follow blog INI, follow Instagram INI dan Like page INI serta subscribe Youtube INI (sekiranya ada). = DONE

2.  Juga Follow blog INI, follow Instagram INI dan Like page INI yer! = DONE

3.  Masukkan blog INI dan INI ke dalam bloglist blog masing-masing (wajib) = DONE

4.  Buat entri bertajuk 'Giveaway Merdeka 2019' = of course DONE 

5.  Copy banner yang di sediakan di atas dan backlink kan ke blog ini. = DONE

6.  Jangan lupa hantar link penyertaan ke ruangan komen di blog ini yer. = DONE


Itu je. Terima kasih di ucapkan kepada puan empunya blog http://www.huhahuhajerr.com (Puan Noor Akmar) kerana adakan giveaway ni dan beri peluang kita join. Juga best of luck untuk semua peserta.

:)



...

Share:
spacer

15 comments:

  1. moga berjaya :)

    done follow #136

    ReplyDelete
  2. all the best untuk semua yg join ^_^

    ReplyDelete
  3. Good luck :)

    Eina pun join GA yg sama

    ReplyDelete
  4. LZ pun join Giveaway yang sama..
    Semoga ada rezeki AinNur dalam giveaway ini, all the best to you..

    ReplyDelete
  5. Gudluck sis. Marina pon tengah on giveaway. Jom join.

    https://marinabashah.blogspot.com/2019/09/2nd-giveaway-by-marina-bashah.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Goodluck !! Semoga murah rezeki ya @>-------

    https://theathra.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html

    ReplyDelete
  7. Good Luck... semoga berjaya...

    ReplyDelete
  8. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/08/giveaway-merdeka-2019.html

    ReplyDelete
  9. Goodluck, dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  10. Tahniah.... Anda adalah pemenang Giveaway Merdeka 2019. Semak senarai pemenang itu di http://www.huhahuhajerr.com/2019/09/pemenang-giveaway-merdeka-2019-di-umumkan.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...